Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Blast from the Past

Produceret i:
USA 1998

Længde:
108 min.

Set:
på DVD 24-06-2000

Anmeldelse læst:
9131 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...
 (4.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 4 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 4 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 4 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 4 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 4 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 4 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 4 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 4 ud af 8...
 (4.0/2)

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.comBesøg onlinelinks.dk -- Danmarks nye søgemaskine!
 

Blast from the Past

Blast from the Past er en sød romantisk komedie om Adam, der bliver født i et beskyttelsesrum og lever hele sin barndom og ungdom under jorden, indtil han som 35-årig for første gang kommer op til jordoverfladen. Det kan kun resulterer i et kultursammenstød i dimensioner.
   Adams far Calvin er en halvgal, kommunistforskrækket videnskabsmand, der i 1962 lukker sig selv og sin højgravide kone Helen inde i en avanceret beskyttelseskælder, han har konstrueret, fordi han tror, at russerne har kastet atombomben. Således er Adam og hans forældre isoleret fra omverdenen i en halv menneskealder, så Adam vokser op i en i bogstaveligste forstand beskyttet verden med 50'ernes værdigrundlag.
   Da forseglingen af beskyttelsesrummet brydes, forlader Adam det trygge liv for at skaffe nye forsyninger, medicin til sin far, der ligger syg, og ikke mindst en sød pige, som han kan gifte sig med. Resten af filmen spiller på kontrasten mellem den moderne verden og Adams naive forestillinger.
   Adam møder faktisk en sød pige, Eve, men nogen uskyldighed er hun ikke. Nok hjælper hun Adam, men for en pæn skilling, og hun kunne aldrig forelske sig i den kiksede, akavede fyr - tror hun da, for naturligvis hører Adam og Eve sammen.
   Blast from the Past byder på mange morsomme scener, men den er desværre ikke så stramt opbygget som man kunne ønske sig. For mange scener virker overflødige og overdrevent pjattede.

Instrueret af:
Hugh Wilson

Manuskript af:
Bill Kelly og Hugh Wilson.

Medvirkende:
Brendan FraserAdam
Christopher WalkenCalvin
Sissy SpacekHelen
Alicia SilverstoneEve
Dave FoleyTroy
Rex LinnDave
Hugh WilsonLevy

 

De 20 populæreste anmeldelser:
Harry Potter and the Philosopher's Stone
Star Wars Episode I: The Phantom Menace
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Back to the Future
Picnic at Hanging Rock
Tuff Turf
Shakespeare in Love
Cactus Flower
American History X
American Graffiti
My Name Is Joe
The Matrix
Hopscotch
The Purple Rose of Cairo
Festen
Rebel Without a Cause
Out of Sight
The King and I
Saving Private Ryan
At the Circus


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2020 filmdatabase.dk