Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
The Upside of Anger

Også kendt som:


Produceret i:
USA 2004

Længde:
112 min.

Set:
på DVD 26-07-2006

Anmeldelse læst:
35597 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.comBesøg onlinelinks.dk -- Danmarks nye søgemaskine!
 

Det ku´ ikke være bedre

Det ku´ ikke være bedre er et velspillet drama om en ellers velfungerende og velstillet familie, der går næsten i opløsning, da faderen pludselig forsvinder uden at give en lyd fra sig. Fra den ene dag til den anden ændrer Terry Wolfmeyer sig fra at være den nærmest perfekte hjemmegående hustru og mor til 4 kønne og dygtige halvvoksne piger til at være en drukfældig sjuske, der trisser rundt i morgenkåbe med cigaretter og sjusglas i hånden den halve dag. Døtrene må selv klare madlavning osv, men i modsætning til moderen tager de faderens forsvinden i stiv arm. Terry, derimod, har brug for vodka og andre stærke sager for at drukne tanken om, at hendes ægtemand nok har forladt hende til fordel for sin svenske sekretær.
   Midt i Terrys selvmedlidende druktur dukker en bekendt af familien, den tidligere baseballstjerne Denny, op. Han har altid været lidt lun på Terry og er også glad for en øl eller flere. I starten er han tilfreds med at være hendes drukkammerat, men han vil gerne lidt mere. Hans tålmodighed kommer på noget af en prøve, for det tager tid for Terry at komme ud af det sorte hul, hun er faldet i, og hendes uligevægtige humør går i høj grad ud over Denny, pigerne og de kærester, de præsenterer hende for.
   Det ku´ ikke være bedre har et sympatisk budskab om, at efter en nedtur af den ene eller den anden art skal livet nok blive værd at leve igen. Vi har fattet pointen, men alligevel er der klistret en dybest set unødvendig slutning på, som er lidt for langt ude og ikke ligefrem bidrager til realismen. Realisme kniber det også med på en anden led. Det kunne have været interessant at følge samme problemstilling i en familie, der ikke lige som familien Wolfmeyer lever på livets solside. Her er der udelukkende fokus på den følelsesmæssige deroute, så Terrys depression lugter lidt af luksusproblemer. I en middelklasse- eller arbejderfamilie ville de økonomiske konsekvenser være ret afgørende, når den eneste udearbejdende forældre i en familie på 6 ikke længere tjener det daglige brød, men det må blive en anden historie.

Instrueret af:
Mike Binder

Manuskript af:
Mike Binder

Medvirkende:
Joan AllenTerry Ann Wolfmeyer
Kevin CostnerDenny Davies
Erika ChristensenAndy Wolfmeyer
Evan Rachel WoodLavender 'Popeye' Wolfmeyer
Keri RussellEmily Wolfmeyer
Alicia WittHadley Wolfmeyer
Mike BinderAdam 'Shep' Goodman

 

De 20 mest omdiskuterede film:
Pirates Of the Caribbean - The Curse of the Black Pearl
Back to the Future
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
The Matrix
Harry Potter and the Philosopher's Stone
K-19
American History X
Pearl Harbor
Three Kings
The Waterboy
Identity
Road to Perdition
U Turn
Star Wars Episode II: Attack of the Clones
Hannibal
The Limey
Heartbreak Ridge
The Lord of the Rings: The Two Towers
The Avengers
The Andromeda Strain


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2016 filmdatabase.dk