Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


DVD-cover fra ''The Relic''

Original titel:
The Relic

Produceret i:
USA 1997

Længde:
110 min.

Set:
i biografen 17-07-1997

Anmeldelse læst:
13160 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...
 (6.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.com
 

Forbandelsen

Forbandelsen er en spændende monstergyser produceret af bl.a. Gale Anne Hurd, der også stod bag "Alien"- og "Predator"-filmene, så man har en fornemmelse af, hvad man kan vente sig. Den solide håndværker Peter Hyams har både fotograferet og instrueret gyseren, der hovedsagelig udspilles på Chicagos gigantiske naturhistoriske museum.
   Tom Sizemore har langt om længe styret fri af skurkerollerne og spiller her den snarrådige politimand Vincent D'Agosta, der bliver sat til at opklare nogle besynderlige og uhyggelige mord. En opsynsmand på Naturhistorisk Museum findes myrdet på præcis samme måde som kort tid før har overgået en hel besætning på et brasiliansk fragtskib. Ofrene er blevet halshugget og en særlig del af deres hjerne, hypothalamusen, er blevet fjernet.
   D'Agosta er sikker på, at den gale morder opholder sig på museet og er derfor ikke begejstret for en forestående celeber åbning af en udstilling om overtro, hvor borgmesteren og museets velgørere vil indfinde sig. D'Agosta bliver dog presset til at lade åbningen løbe af stabelen, men selvfølgelig går det galt på trods af massivt politiopbud. Morderen viser sig nemlig ikke at være helt almindelig.
   Den unge forsker Margo Green assisterer D'Agosta i opklaringen af sagen, og det er også hende, der tvinges til at tage det endelige opgør med morderen. Forbandelsen er skrap kost at overvære i biografen. Jeg fik i hvert fald gys nok for pengene, og sandelig om man ikke også skal gøre sig umage for at fatte plottet, der ikke lige serveres på et sølvfad.

Instrueret af:
Peter Hyams

Manuskript af:
Amy Holden Jones, John Raffo, Rick Jaffa og Amanda Silver.

Medvirkende:
Penelope Ann MillerMargo Green
Tom SizemoreVincent D'Agosta
Linda HuntMuseumsinspektør
James WhitmoreDr. Frock

 

Billeder:
Klik for at se større billedeDVD-cover fra ''The Relic''


De 20 nyeste anmeldelser:
The Phantom of the Opera
Big Fish
16 Blocks
Pirates of the Caribbean: Dead Man´s Chest
Syriana
The Upside of Anger
Ondskan
Ice Age: The Meltdown
V for Vendetta
Nynne
X-Men - The Last Stand
Match Point
Closer
Batman Begins
Dodgeball: A True Underdog Story
Vidocq
Bulworth
The Bourne Supremacy
Tape
Smokey and the Bandit


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2021 filmdatabase.dk