Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Body Snatchers

Produceret i:
USA 1993

Længde:
87 min.

Set:
på video 22-12-1997

Anmeldelse læst:
3932 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar
 

Stjålne kroppe

Stjålne kroppe er den tredje filmatisering af Jack Finneys science-fictiongys, og den er heller ikke helt ueffen. Det værste ved at se filmen på video var, at man gik glip af widescreenformatet, der under rulleteksterne lovede flotte visuelle oplevelser. På det frimærke, der blev tildelt os, kunne jeg dog fornemme Ferraras dygtighed i at bruge farver.
  
   Denne udgave af historien foregår på en militærbase, hvor familien Malone ankommer til. Teenagedatteren Marti er utilfreds med hele situationen og heller ikke videre begejstret for sin stedmor Carol. Andre og mere diffuse problemer kommer til, da lillebroren Andy nægter at være i børnehaven, hvor alle børnene tegner akkurat den samme tegning med undtagelse af ham. Kort efter påstår han hårdnakket, at hans mor er død, og at Carol ikke er hans mor. Publikum ved mere end alle personerne tilsammen, for vi har set de store kapsler, der er forudsætningen for forvandlingen under søvnen til en alien med menneskekrop men uden menneskelige følelser. Familien Malone er næsten de eneste levende tilbage med undtagelse af stedets doktor, der begår selvmord, og Martis nye kæreste, helikopterpiloten Billy.
  
   Af en tredje remake at være er filmen ganske vellykket, men lad der ikke komme flere af slagsen, for nu kan den historie ikke varieres meget mere.

Instrueret af:
Abel Ferrara

Manuskript af:
Stuart Gordon, Dennis Paoli og Nicholas St. John efter en historie af Raymond Cistheri og Larry Cohen baseret på Jack Finneys roman.

Medvirkende:
Gabrielle AnwarMarti Malone
Terry KinneySteve Malone
Meg TillyCarol Malone
Billy WirthTim Young
Forest WhitakerDoctor Collins
Reilly MurphyAndy Malone
Christine EliseJenn Platt
R. Lee ErmeyGeneral Platt
Kathleen DoyleMrs. Platt

 

De 20 nyeste anmeldelser:
The Phantom of the Opera
Big Fish
16 Blocks
Pirates of the Caribbean: Dead Man´s Chest
Syriana
The Upside of Anger
Ondskan
Ice Age: The Meltdown
V for Vendetta
Nynne
X-Men - The Last Stand
Match Point
Closer
Batman Begins
Dodgeball: A True Underdog Story
Vidocq
Bulworth
The Bourne Supremacy
Tape
Smokey and the Bandit


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2020 filmdatabase.dk