Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Todo sobre mi madre

Også kendt som:
All about My Mother

Produceret i:
Frankrig, Spanien 1999

Længde:
101 min.

Set:
i biografen 25-11-1999

Anmeldelse læst:
6592 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...Denne film er bedømt til 6 ud af 8...
 (6.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er af 3 personer bedømt til i snit 6.7 ud af 8...Denne film er af 3 personer bedømt til i snit 6.7 ud af 8...Denne film er af 3 personer bedømt til i snit 6.7 ud af 8...Denne film er af 3 personer bedømt til i snit 6.7 ud af 8...Denne film er af 3 personer bedømt til i snit 6.7 ud af 8...Denne film er af 3 personer bedømt til i snit 6.7 ud af 8...Denne film er af 3 personer bedømt til i snit 6.7 ud af 8...Denne film er af 3 personer bedømt til i snit 6.7 ud af 8...Denne film er af 3 personer bedømt til i snit 6.7 ud af 8...
 (6.7/3)

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.com
 

Alt om min mor

Pedro Almodóvar er igen på banen med et melodrama, der ligesom "Kødet skælver" er mere seriøst og dybtfølt end auteurens tidligere film. Hans univers er dog stadig lige bizart, befolket som det er af personer med alt andet end en normal seksualitet.
   I Alt om min mor fokuserer filmskaberen på kvinder og deres indbyrdes relationer, ikke mindst på kvinder i moderrollen. Efter den enlige mor Manuela og hendes halvvoksne søn Esteban har været en tur i teatret for at fejre Estebans sytten års fødselsdag, bliver Esteban kørt ned, da han løber efter skuespillerinden Humo Rojos taxa for at få hendes autograf. Han dør.
   Manuela forlader Madrid og flytter til Barcelona, hvor hun slog sine folder som ung, indtil hun blev gravid og stak af fra sin mand, der i længden hellere ville hedde Lola. Her møder hun tilfældigvis en gammel ven/veninde, La Agrado, og derigennem den unge nonne Rosa, der er gravid - med Lolas barn.
   Manuela genser også Huma Rojo og bliver involveret i divaens problemer med sin elskerinde og medaktør Niña. Manuela bliver Humas assistent og når endda at substituere for Niña på scenen som Stella i "Omstigning til Paradis", en rolle, som hun også spillede over for sin kommende mand i rollen som Kowalski i sin ungdom. La Agrado må overtage jobbet, da Manuela skal passe den sengeliggende Rosa. Rosa dør i barselssengen, men hun når at give sit barn et navn: Esteban. Lola har AIDS, som er blevet overført til den lille Esteban, men alligevel venter der en lykkelig slutning forude.
   Alt om min mor er et godt eksempel på Almodóvars evne til at skrive en handling, der ikke virker det mindste søgt, men samtidig består af en bunke komplekse handlingsbrikker, der alle passer perfekt ind i hinanden.

Instrueret af:
Pedro Almodóvar

Manuskript af:
Pedro Almodóvar.

Medvirkende:
Cecilia RothManuela
Marisa ParedesHuma Rojo
Candela PeñaNiña
Antonia San JuanLa Agrado
Penelope CruzRosa
Rosa Maria SardàRosas mor
Toni CantóLola
Eloy AzorinEsteban

 

De 20 lavest vurderede film:
Reptilicus
At the Circus
The Pink Panther Strikes Again
Grease 2
Enemy of My Enemy
Tuff Turf
Min farmors hus
The King and I
Feeling Minnesota
Glitter
Housekeeping
The Andromeda Strain
Goodbye, Mr. Chips
The Brothers Karamazov
Bean
Bus Stop
Wolfen
Easter Parade
Heartbreak Ridge
Kuffs


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2024 filmdatabase.dk