Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Evolution

Produceret i:
USA 2001

Længde:
101 min.

Set:
på DVD 22-12-2001

Anmeldelse læst:
92403 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.com
 

Evolution

Evolution er en meget morsom og til tider farceagtig komedie, hvis idégrundlag kunne have dannet grundlag for en temmelig skræmmende science-fiction. I stedet har filmskaberne valgt den uhøjtidelige tone, men uhyggelig er filmen dog alligevel sine steder.
   I en udørk i Arizona falder en meteor ned med et brag. Geologerne Ira Kane og Harry Block fra universitetet i den nærliggende by Glen Canyon tager prøver fra nedslagsstedet, og de gør den opdagelse, at meteoren har medbragt en fremmed primitiv livsform, som udvikler sig i et forrygende tempo. Inden længe har militæret under ledelse af General Woodman overtaget kontrollen med forskningsarbejdet, som er lagt i hænderne på Allison Reed.
   Ira og Harry vil ikke finde sig i at blive kørt ud på et sidespor, så sammen med brandmandaspiranten Wayne tager de kampen op både mod den stivnakkede Woodman og mod de fremmede væsner, der efterhånden tegner sig som en alvorlig trussel ikke bare mod beboerne i Glen Canyon, men mod hele menneskeheden. Inden længe slutter også Allison sig til dem.
   Hvad skal der dog til for at bekæmpe de fremmede? Militæret vil bombe dem sønder og sammen, men hvis de nu er så væsensforskellige fra os, så skal der måske noget helt andet til?
  Dette andet viser sig at være skelshampoo indeholdende selen, så tankerne går uvægerligt i retning af Tim Burtons "Mars Attacks!", hvor de små marsmænd ikke kunne tåle en bestemt musik.

Instrueret af:
Ivan Reitman

Musik komponeret af:
John Powell

Manuskript af:
David Diamond, David Weissman og Don Jakoby.

Medvirkende:
David DuchovnyDr. Ira Kane
Orlando JonesHarry Block
Seann W. ScottWayne Green
Julianne MooreAllison Reed
Ted LevineGeneral Woodman
Ethan SupleeDeke
Dan AykroydGuvernør Lewis

 

De 20 lavest vurderede film:
Reptilicus
At the Circus
The Pink Panther Strikes Again
Grease 2
Enemy of My Enemy
Tuff Turf
Min farmors hus
The King and I
Feeling Minnesota
Glitter
Housekeeping
The Andromeda Strain
Goodbye, Mr. Chips
The Brothers Karamazov
Bean
Bus Stop
Wolfen
Easter Parade
Heartbreak Ridge
Kuffs


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2024 filmdatabase.dk