Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Kate & Leopold

Produceret i:
USA 2001

Længde:
118 min.

Set:
i biografen 28-04-2002

Anmeldelse læst:
9677 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 6.5 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 6.5 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 6.5 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 6.5 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 6.5 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 6.5 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 6.5 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 6.5 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 6.5 ud af 8...
 (6.5/2)

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.com
 

Kate & Leopold

Kate & Leopold er en vellykket romantisk komedie, men man skal nok ikke kigge historiens logik nærmere i sømmene - specielt ikke den tidsrejse-teoretiske del.
   Leopold er en forarmet, men efterstræbt engelsk hertug på jagt efter en rig amerikansk kone i New York i 1876 - eller rettere sagt det er hans families udtrykkelige ønske, at han gifter sig til penge. Leopold vil hellere gifte sig af kærlighed, men den har han ikke fundet endnu. Leopold har fået ordre på at forlove sig samme aften som hans onkel holder en stor fest, men inden det kommer dertil, forfølger han en mystisk fremmed, Stuart, og bliver hvirvlet frem i tiden, nærmere bestemt til vor tid.
   Hertugen har svært ved at tro Stuarts historie om, at han har fundet en åbning i tiden, og at Leopold vil kunne vende tilbage til sin egen tid om præcis en uge. Stuart vil ikke udsætte sin gæst for kulturchok, men det går ikke bedre, at Leopold bliver overladt til sig selv - og så sin kønne overbo Kate, Stuarts eks, og hendes venlige bror Charlie.
   Kate er en succesfuld karrierekvinde, men det hun ønsker mest af alt er ikke et skridt op ad karrierestigen, men en mand. Og det er meget svært at stå for den galante Leopold efter han har jaget en tasketyv gennem Central Park til hest. Problemet er bare, at Leopold tilhører en anden tidsalder. I en film hvor tidsrejser accepteres uden at blinke er dette problem selvfølgelig ikke større end det kan løses.
   Meg Ryan spiller den samme rolle, hun plejer at spille, mens Hugh Jackman er ubetalelig som den ufrivillige tidsrejsende. Han er tilpas charmerende til, at man kan forstå Kates valg. Egentlig er det en lidt bagstræberisk historie, hvor en frigjort kvinde er villig til at give afkald på selvstændighed og ligeværdighed til fordel for et undertrykkende kønsrollemønster, men det skal man nok heller ikke tænke nærmere over.

Instrueret af:
James Mangold

Manuskript af:
James Mangold og Steven Rogers.

Medvirkende:
Meg RyanKate McKay
Hugh JackmanLeopold
Liev SchreiberStuart Bessler
Breckin MeyerCharlie McKay
Natasha LyonneDarci
Bradley WhitfordJ.J. Camden
Spalding GrayDr. Geisler
Philip BoscoOtis

 

De 20 populæreste personer:
John Williams
Ben Affleck
Hans Zimmer
Alan Silvestri
Harrison Ford
Hugo Weaving
Viggo Mortensen
Ewan McGregor
Steven Spielberg
George Clooney
Orlando Bloom
Clint Eastwood
Sean Connery
Elijah Wood
Danny Elfman
Meg Ryan
Alfred Hitchcock
Tom Cruise
Jean-Claude van Damme
Stephen King


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2024 filmdatabase.dk