Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Closer

Også kendt som:


Produceret i:
USA 2004

Længde:
104 min.

Set:
på DVD 31-07-2005

Anmeldelse læst:
100404 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...
 (3.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.com
 

Closer

Journalisten Dan skriver mindeord på en avis i London, da han tilfældigt møder den amerikanske pige Alice, der inspirerer ham til en bog. I forbindelse med lanceringen af bogen møder han fotografen, Anna, men hun afviser hans tilnærmelser, fordi han er sammen med Alice. Uden at ville det bliver Dan skyld i, at Anna møder hudlægen Larry, som hun gifter sig med. Dan og Anna er dog stadig tiltrukket af hinanden, så kærlighedskarrusellen kører videre.
   Closer skal forestille at være et moderne kærlighedsdrama for et voksent publikum om modne storbymenneskers jagt på lykken og kærligheden, men filmen er mest af alt en banalitet. Filmen er ikke kedelig, men heller ikke udpræget underholdende, og dialogens konstante fokus på sex og brug af frække ord forarger ikke, men udmatter i stedet. Desuden forvirrer de mange spring i tid. Pludselig er der gået et år af personernes liv uden at man har en fornemmelse af, hvordan de er kommet fra A til B og fra B til C.
   Filmen bærer præg af at være baseret på et teaterstykke med sine lange scener uden ret megen ydre handling og med masser af dialog. Desværre bliver det aldrig rigtigt klart, hvad forfatteren egentlig vil sige. I mine øjne opfører hovedpersonerne sig uansvarligt, selvisk og umodent med deres hang til at kaste alt over bord for et lille glimt af, hvad de fejlagtigt tror er lykken, men jeg tror trods alt, at forfatteren nærer højere tanker om sine karakterer.

Instrueret af:
Mike Nichols

Manuskript af:
Patrick Marber efter eget teaterstykke

Medvirkende:
Natalie PortmanAlice Ayers
Jude LawDan
Julia RobertsAnna
Clive OwenLarry

 

De 20 nyeste anmeldelser:
The Phantom of the Opera
Big Fish
16 Blocks
Pirates of the Caribbean: Dead Man´s Chest
Syriana
The Upside of Anger
Ondskan
Ice Age: The Meltdown
V for Vendetta
Nynne
X-Men - The Last Stand
Match Point
Closer
Batman Begins
Dodgeball: A True Underdog Story
Vidocq
Bulworth
The Bourne Supremacy
Tape
Smokey and the Bandit


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2023 filmdatabase.dk