Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


The Craft

Original titel:
The Craft

Produceret i:
USA 1996

Længde:
100 min.

Set:
på video 28-02-1997

Anmeldelse læst:
21045 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...Denne film er bedømt til 5 ud af 8...
 (5.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.com
 

Den onde cirkel

Den onde cirkel henvender sig decideret til et ungdommeligt, måske endda et teenage-publikum med sin uhyggelige, men ikke humorforladte historie om fire teenagepigers over-naturlige kræfter.
   Sarah flytter til L.A. med sine forældre og begynder på en ny skole, hvor hun hurtigt danner venskab med tre outsiderpiger, da modtagelsen fra resten af klassen mildest talt er lidt lunken. De fire pigers samvær handler dog om mere end venskab, for Sarah er den sidstankomne, der kan udfylde den tomme plads i deres cirkel. Når først de hver kan tilkalde et af verdens-hjørnerne i fremmaningen af naturens hemmelige kræfter, da får de stor magt. Pigerne er nemlig hekse! De udnytter deres magt til at få bugt med nogle af forhindringer i deres hverdag. F. eks. forhekser Sarah skolens følelseskolde scorefyr, så han bliver vildt forelsket i hende; Bonnies skæmmende brændsår forsvinder, og Rochelle får hævn over en racistisk blondine. Nancy, der ulmer af indestængt had, bruger sine kræfter mindre uskyldigt med mord til følge. Det får Sarah til at sige fra, men en frafalden heks får ikke ustraffet lov til at forlade kulten. Hun skal dø!
   Den onde cirkel tager sit emne alvorligt og leverer en spændende historie, men der er noget TV-agtigt over filmen, der gør, at jeg ville føle mig snydt, hvis jeg havde ofret en biografbillet på den. Pigerne er velspillende og kan ikke gøre for, at rollerne er så skarpt skåret op. Robin Tunney er blevet typecasted som den nuttede og hjertensgode blondine, mens sorte Fairuza Balk emmer af ondskab.

Instrueret af:
Andrew Fleming

Manuskript af:
Peter Filardi og Andrew Fleming.

Medvirkende:
Robin TunneySarah Bailey
Fairuza BalkNancy
Neve CampbellBonnie
Rachel TrueRochelle
Skeet UlrichChris
Breckin MeyerMitt
Cliff DeYoungMr. Bailey
Helen ShaverGrace

 

Billeder:
Klik for at se større billedeThe Craft


De 20 populæreste personer:
John Williams
Ben Affleck
Hans Zimmer
Alan Silvestri
Harrison Ford
Viggo Mortensen
Hugo Weaving
Ewan McGregor
George Clooney
Steven Spielberg
Orlando Bloom
Sean Connery
Clint Eastwood
Elijah Wood
Danny Elfman
Meg Ryan
Alfred Hitchcock
Tom Cruise
Jean-Claude van Damme
Stephen King


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2024 filmdatabase.dk