Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
Face/Off

Produceret i:
USA 1997

Længde:
140 min.

Set:
i biografen 04-09-1997

Anmeldelse læst:
100513 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 7 ud af 8...Denne film er bedømt til 7 ud af 8...Denne film er bedømt til 7 ud af 8...Denne film er bedømt til 7 ud af 8...Denne film er bedømt til 7 ud af 8...Denne film er bedømt til 7 ud af 8...Denne film er bedømt til 7 ud af 8...Denne film er bedømt til 7 ud af 8...
 (7.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er af 3 personer bedømt til i snit 6.7 ud af 8...Denne film er af 3 personer bedømt til i snit 6.7 ud af 8...Denne film er af 3 personer bedømt til i snit 6.7 ud af 8...Denne film er af 3 personer bedømt til i snit 6.7 ud af 8...Denne film er af 3 personer bedømt til i snit 6.7 ud af 8...Denne film er af 3 personer bedømt til i snit 6.7 ud af 8...Denne film er af 3 personer bedømt til i snit 6.7 ud af 8...Denne film er af 3 personer bedømt til i snit 6.7 ud af 8...Denne film er af 3 personer bedømt til i snit 6.7 ud af 8...
 (6.7/3)

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.com
 

Face/Off

Jeg brugte en hel dag på at bestemme mig for, om jeg skulle gå med fyrene med ind og se John Woos nyeste amerikanerepos eller ej. Heldigvis lod jeg mig lokke med.
   Face/Off er en af de mest effektive actionfilm, jeg har set i umindelige tider. Sean Archer er en FBI-agent med et mål i livet: at få uskadeliggjort den psykopatiske terrorist Castor Troy, der for år tilbage dræbte Seans lille søn, mens Sean, der var målet, slap uskadt.
   I en flot korreograferet sekvens i filmens start lykkes det FBI at fange Castor Troy og hans bror Pollux. Castor går i koma efter nærkontakt med et kæmpe ventilationsanlæg. Castor har dog en trumf i ærmet. På et ukendt sted i LA vil der ske en gigantisk bombeeksplosion om seks dage. Den eneste, der kender til bombens placering er Pollux, men han snakker kun til sin bror. Altså må Sean Archer blive hans bror.
   I allerdybeste hemmelighed får Archer udskiftet sit eget ansigt med Castor Troys og bliver lukket ind til lillebror i fængslet. Pollux røber som ventet hemmeligheden i en bisætning, men først nu begynder alle Archers problemer. Castor er nemlig vågnet op af sin coma, har fået transplanteret Archers ansigt på sit ansigtsløse hoved og har dræbt enhver, der kendte til sagen.
  
   Face/Off har forstået at få det optimale ud af sin hovedidé, blandt andet nuancerer filmen gennem sin idé den skarpe opdeling mellem godt og ondt. Plottet er overraskende gennemtænkt og komplekst. Samtidig afholder Woo sig fra al for megen sentimental pladder. Vi slipper ikke til sidst, men slutningen er lige til at sluge.
   Travolta og Cage spiller så overbevisende, at man aldrig er i tvivl om, hvilken person de spiller - iøvrigt skrev Woo manuskriptet med Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger for øje som de to duellanter.

Instrueret af:
John Woo

Musik komponeret af:
John Powell

Manuskript af:
Mike Werb og Michael Colleary.

Medvirkende:
John TravoltaSean Archer / Castor Troy
Nicolas CageCastor Troy / Sean Archer
Alessandro NivolaPollux Troy
Joan AllenEve Archer
Gina GershonSasha Hassler
Nick CassavetesDietrich Hassler
Harve PresnellFBI-chefen Victor Lazarro
C.C.H. PounderHollis Miller
Dominique Swain?

 

De 20 populæreste anmeldelser:
Harry Potter and the Philosopher's Stone
Star Wars Episode I: The Phantom Menace
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Back to the Future
Picnic at Hanging Rock
Tuff Turf
American Graffiti
My Name Is Joe
Cactus Flower
American History X
Shakespeare in Love
The Matrix
Hopscotch
The Purple Rose of Cairo
Rebel Without a Cause
Festen
The King and I
At the Circus
Out of Sight
Saving Private Ryan


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2024 filmdatabase.dk