Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
An Awfully Big Adventure

Produceret i:
England 1994

Længde:
112 min.

Set:
på TV 21-09-1997

Anmeldelse læst:
1606 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...Denne film er bedømt til 4 ud af 8...
 (4.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er endnu ikke bedømt!

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.com
 

En forfærdelig stor historie

En forfærdelig stor historie underholder troligt i de knap to timer, filmen varer, men bortset fra det brød jeg mig ikke meget om dette bittersøde drama. Filmens humor er ganske rammende, men plottet er ujævnt og ufokuseret.
   Stella er en teenagepige i efterkrigstidens Liverpool, der brænder for teatrets glamourøse verden. Da hun får arbejde som sceneassistent for den excentriske instruktør Meredith Potter, er hendes lykke tilsyneladende gjort, men Stellas illusioner brister langsomt i selskab med Liverpools scenekunstnere. Stellas naive sind fatter først sent, hvad der længe har været tydeligt for alle og enhver: Meredith Potter vil aldrig nogensinde falde for hende, eftersom han er homoseksuel.
   Tragedien ligger på lur, da stjernen P. L. O'Hara vender tilbage på gæstevisit for at spille Kaptajn Klo i opførslen af "Peter Pan". Den pragmatiske Stella lader sig gladeligt forføre og meddeler uden blusel O'Hara, at det altså er Potter, hun elsker. Slutningen har en lidt for brat overraskelse. O'Hara finder nemlig ud af, at han er far til den forældreløse pige, han har sovet med. Konsekvensen heraf er tragisk. Vi føler med O'Hara og Stella, men ikke nok, for ingen af dem er sympatiske nok til, at vi uden videre identificerer os med dem. Det er i det hele taget filmens problem. Næsten alle de centrale personer er mere eller mindre usympatiske eller i hvert fald ikke sympatiske nok.

Instrueret af:
Mike Newell

Manuskript af:
Charles Wood efter roman af Beryl Bainbridge.

Medvirkende:
Hugh GrantMeredith Potter
Georgina CatesStella
Alan RickmanP. L. O'Hara
Alun ArmstrongUncle Vernon
Peter FirthBunny
Rita TushinghamAunt Lily
Prunella Scales?
Alan CoxGeoffrey
Nicola Pagett?

 

De 20 populæreste personer:
John Williams
Ben Affleck
Hans Zimmer
Alan Silvestri
Harrison Ford
Hugo Weaving
Viggo Mortensen
George Clooney
Ewan McGregor
Steven Spielberg
Orlando Bloom
Clint Eastwood
Elijah Wood
Sean Connery
Danny Elfman
Meg Ryan
Alfred Hitchcock
Tom Cruise
Jean-Claude van Damme
Stephen King


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2023 filmdatabase.dk