Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
A Walk in the Clouds

Produceret i:
USA 1995

Længde:
102 min.

Set:
på TV 09-11-1998

Anmeldelse læst:
69550 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...
 (3.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3 ud af 8...
 (3.0/2)

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.com
 

Kærlighedens dal

Alfonso Arau fik fortjent succes med sin smukke magisk-realistiske "Hjerter i chili" ("Like Water for Chocolate"). Hollywood importerede prompte instruktøren, hvis følgende projekt, Kærlighedens dal er et godt eksempel på, hvordan Hollywood udvisker en talentfuld filmskabers kunstneriske identitet og særkende.
   Filmen foregår lige efter 2. Verdenskrig, hvor den unge Paul Sutton vender hjem efter at have ydet sit i Europa. Paul blev i hast gift under en orlov, så på konens opfordring tager han sit gamle job som chokoladesælger for at forsørge hende, selv om han egentlig har lyst til at bruge sit liv på noget mere meningsfyldt.
   På en forretningsrejse støder han flere gange ind i den skønne Victoria Aragon, som til sidst letter sit hjerte til ham. Hun er gravid, men står uden mand. Det er en så stor skam for familien, at hun frygter for, at hendes far vil slå hende ihjel. Som den ægte gentleman Paul er, tilbyder han at agere Victorias mand for en enkelt dag og så stikke af. Victoria tager i mod tilbudet, men intet går som planlagt i kærlighedens dal, hvor Victorias mexikanske familie ejer en kæmpe vinplantage. Livet her står i skarp modsætning til den livsform, Paul hidtil har kendt.
   Det skal ikke nægtes, at Kærlighedens dal er underholdende, men det er filmens pendant til triviallitteratur, vi har med at gøre. Billederne er overdrevent lækre, og stemningen er sine steder klæbende sentimental.

Instrueret af:
Alfonso Arau

Manuskript af:
Robert Mark Kamen, Mark Miller og Harvey Weitzman efter filmen "Quatro passi fra le nuvole" fra 1942 med manuskript af Piero Tellini, Cesare Zavattini og Vittorio de Benedetti.

Medvirkende:
Keanu ReevesPaul Sutton
Aitana Sanchez-GijonVictoria Aragon
Anthony QuinnDon Pedro Aragon
Giancarlo GianniniAlberto Aragon

 

De 20 lavest vurderede film:
Reptilicus
At the Circus
The Pink Panther Strikes Again
Grease 2
Enemy of My Enemy
Tuff Turf
Min farmors hus
The King and I
Feeling Minnesota
Glitter
Housekeeping
The Andromeda Strain
Goodbye, Mr. Chips
The Brothers Karamazov
Bean
Bus Stop
Wolfen
Easter Parade
Heartbreak Ridge
Kuffs


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2024 filmdatabase.dk