Gå til forsiden...
- Click here to read the English version -

Gå til forsiden...Søg efter film eller personer...Prøv vores filmquiz...Se vores quiz hiscoreliste...Login eller opret en profil...Tjek vores store samling af filmbilleder...Læs om hvordan du kan kontakte filmdatabase.dk


Original titel:
A Walk in the Clouds

Produceret i:
USA 1995

Længde:
102 min.

Set:
på TV 09-11-1998

Anmeldelse læst:
69699 gange


Vores bedømmelse
Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...Denne film er bedømt til 3 ud af 8...
 (3.0)

Jeres bedømmelse
Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3 ud af 8...Denne film er af 2 personer bedømt til i snit 3 ud af 8...
 (3.0/2)

Fortæl os din mening
Bedøm filmen fra 1-8
Skriv en kommentar


Læs mere her:
www.imdb.com
 

Kærlighedens dal

Alfonso Arau fik fortjent succes med sin smukke magisk-realistiske "Hjerter i chili" ("Like Water for Chocolate"). Hollywood importerede prompte instruktøren, hvis følgende projekt, Kærlighedens dal er et godt eksempel på, hvordan Hollywood udvisker en talentfuld filmskabers kunstneriske identitet og særkende.
   Filmen foregår lige efter 2. Verdenskrig, hvor den unge Paul Sutton vender hjem efter at have ydet sit i Europa. Paul blev i hast gift under en orlov, så på konens opfordring tager han sit gamle job som chokoladesælger for at forsørge hende, selv om han egentlig har lyst til at bruge sit liv på noget mere meningsfyldt.
   På en forretningsrejse støder han flere gange ind i den skønne Victoria Aragon, som til sidst letter sit hjerte til ham. Hun er gravid, men står uden mand. Det er en så stor skam for familien, at hun frygter for, at hendes far vil slå hende ihjel. Som den ægte gentleman Paul er, tilbyder han at agere Victorias mand for en enkelt dag og så stikke af. Victoria tager i mod tilbudet, men intet går som planlagt i kærlighedens dal, hvor Victorias mexikanske familie ejer en kæmpe vinplantage. Livet her står i skarp modsætning til den livsform, Paul hidtil har kendt.
   Det skal ikke nægtes, at Kærlighedens dal er underholdende, men det er filmens pendant til triviallitteratur, vi har med at gøre. Billederne er overdrevent lækre, og stemningen er sine steder klæbende sentimental.

Instrueret af:
Alfonso Arau

Manuskript af:
Robert Mark Kamen, Mark Miller og Harvey Weitzman efter filmen "Quatro passi fra le nuvole" fra 1942 med manuskript af Piero Tellini, Cesare Zavattini og Vittorio de Benedetti.

Medvirkende:
Keanu ReevesPaul Sutton
Aitana Sanchez-GijonVictoria Aragon
Anthony QuinnDon Pedro Aragon
Giancarlo GianniniAlberto Aragon

 

De 20 populæreste anmeldelser:
Harry Potter and the Philosopher's Stone
Star Wars Episode I: The Phantom Menace
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Back to the Future
Picnic at Hanging Rock
American Graffiti
My Name Is Joe
Cactus Flower
Shakespeare in Love
American History X
Tuff Turf
The Matrix
Hopscotch
The Purple Rose of Cairo
Rebel Without a Cause
Festen
Out of Sight
The King and I
Saving Private Ryan
At the Circus


De 5 nyeste kommentarer til anmeldte film:
Om Murder by Death:
"Rigtige navne til detektiverne."


Om K-19:
"MICKLAS, din nar."


Om Tuff Turf:
"Tuff Turf."


Om Pearl Harbor:
"BEDSTE!."


Om Pearl Harbor:
"den er KANON."
© 2024 filmdatabase.dk